۱۳۸۹ شهریور ۲, سه‌شنبه

چه نکاتی در طراحی سایت ایده آل قابل توجه است؟



1- لوگو
لوگوی شما معمولاً اولین چیزی است که کاربر می بیند. در ایران، ما از راست به چپ و از بالا به پایین می خوانیم، بنابراین طبیعی است که لوگوی خود را در بالا سمت راست وب سایت تان قرار دهید تا کاربران بلافاصله صاحب وب سایت را شناسایی کنند.
لوگو لزوماً نباید اسمتان باشد، اما اگر سعی دارید که خود را آنلاین معرفی کنید، ایده خوبی است که از اسم خودتان استفاده کنید. و همیشه لوگوی خود را به صفحه اصلی لینک کنید. این یک قرارداد مشترک است که کاربران به آن وقفند.
2- تگ لاین
پس از اینکه کاربران متوجه شدند که سایت متعلق به چه کسی است، می خواهند بدانند که چه می کنید. اینجا است که با استفاده از تگ لاین آنچه را که انجام می دهید توضیح می دهید. تگ لاین باید کوتاه و حرفه ای باشد و آنچه را که انجام می دهید به طور خلاصه توضیح دهد.
- آنچه را که هنگام نوشتن تگ لاین باید از خود بپرسید.
- چه کاره اید؟ طراح وب سایت؟ نویسنده؟...
- چه کار می کنید؟ وب سایت طراحی می کنید؟ بازی می سازید؟...
- اهل کجایید؟ کشور؟ شهر؟....
آیا مستقل کار می کنید و یا برای جایی کار می کنید؟ آیا دنبال شغل می گردید؟.....
3- نمونه کار
بالاخره این یک وب سایت از نمونه کار ها است، آدمها می خواهند کار های قبلتان را ببینند تا تصمیم بگیرند که در کارتان مهارت دارید یا خیر و برای کنجکاوی خودشان دوست دارند که بدانند در قبل چه می کردید؟
با توجه به آنچه که انجام می دهید، عکس های نمونه کارتان باید با کیفیت بسیار بالا بوده و قابل دسترس کاربران باشد. همیشه یک لینک از نسخه زنده آنچه انجام داده اید در وب سایت اعمال کنید.) برای هر پروژه یک توضیح مختصر از جمله اینکه چه مهارت هایی را برای به اتمام رساندن آن انجام داده اید، بگنجانید.
داشتن رضایت نامه از مشتریان اصلا فکر بدی نیست، بازدید کنندگان احتمالاً علاقه مند به دیدن مراحل پیشرفت پروژه و دانستن اینکه چگونه به نتیجه نهایی دست یافته اید هستند.
4- خدمات
تگ  لاینتان، انچه را که انجام می دهید خلاصه می کند، اما  اینجا کمی وارد جرئیات می شوید. انتظار ندارید که مشتریان بالقوه بر اساس نمونه کارهایتان حدس بزنند که چه می کنید  و نمی خواهید آنها را در باره اینکه یک سرویس مشخصی را ارائه می دهید یا خیر بی جواب بگذارید. واضح باشید و حیطه کاری خود را دقیقاً مشخص کنید : طراحی سایت، طراحی مولتی مدیا، کپی رایت، ثبت نام تجاری یا غیره. ممکن است بخواهید دقیقتر حیطه کاریتان را مشخص کنید :  به عنوان مثال فقط طراحی وب سایت های مدارس را می پذیرید.
5- در باره ما
کل این وب سایت درباره شما است. اجازه بدهید که مردم خانم و یا آقای پشت این ماسک (وب سایت) را ببینند.  از سابقه خود بگویید. اهل کجایید، چند سال است کع در این کارید و ... هر چه بیشتر از خودتان بگویید کاربران بهتر می توانند با شما ارتباط برقرار کرده و اعنماد کنند.
اگر از دوربین خجالت نمی کشید، یک عکس از خودتان نشان دهید. با این کار، مشتریان بالقوه از اینکه بدانند با چه کسی کار می کنند، احساس آرامش خاطر بیشتری می کنند و درجه اعتقادشان بیشتر می شود.
از به نمایش گذاشتن جایزه ها و تقدیر نامه هایتان خجالت نکشید. می خواهید که مردم بدانند در آنچه انجام می دهید وارد هستید.
6- تماس با ما
 این یکی از مهمترین عناصر وب سایت است اما اغلب از آن غافل می شوند. مشتری در سایت شما جستجو کرده، تحت تاثیر نمونه کارهیتان قرار گرفته، شما را شناخته و حالا می خواهد شما را استخدام کند. اطلاعات تمایس با شما باید واضح و قابل دسترسی باشد، آن را در پاورقی پنهان نکنید. اجازه بدهید که مردم بدانند که می توانند برای صحبت و گپ زدن با شما تماس بگیرند. برای استفاده راحت تر کاربران هنگام تماس با شما از یک فرم استفاده کنید. این فرم به شما این امکان را می دهد تا اطلاعات دیگری از جمله نام، آدرس ایمیل، URL  وب سایت و جزئیات درخواست را بخواهید.
7- وبلاگ
بلاگ همیشه یک ایده خوب است. در مورد تخصصهای خودتان بنویسید:
نشان دهید که می دانید در باره چه موضوعی صحبت می کنید. این کار به شما کمک می کند و وب سایتتان را از آمار های جعلی دور می کند.
اجازه بدهید مردم با اشتراک RSS  feed  کارهایتان را دنبال کنند و محبوب ترین نوشته ها را در معرض دید خوانندگان جدید قرار دهید.
اظهار نظرات را فعال کنید . کاربران را برای اظهار نظرات مجبور به ثبت نام نکنید و از نرم افزار های Anti-Apam  Captcha  استفاده نکنید چون فقط مردم را از اظهار نظر کردن دور می کند.  چندین نوع مختلف Anti-Spam  وجود دارد که کاربران برای استفاده نیاز به انجام کار های اضافی ندارند.
8- دعوت به انجام یک کار(بازدید یک صفحه یا عضویت در سایت...)
از خودتان بپرسید که با وب سایت چه کار هایی می خواهید انجام دهید. می خواهید استخدام شوید؟ خوانندگان بیشتری جذب کنید؟ و یا شاید فقط می خواهید دیگران بدانند شما کی هستید؟
هر صفحه باید یک "دعوت به عمل " و یا "مرحله بعد" داشته باشد. بهترین روش برای انجام این کار استفاده از دکمه "دعوت به عمل" است که واضح است و از کل صفحه متمایز است. آنرا به وبلاگ، نمونه کار و یا صفحه تماس لینک کنید و از زبان مناسب استفاده کنید. (مثل: استخدام کنید، نمونه کارهایم را ببینید...(View my profile, Hire me )
9- از وبسایت های اجتماعی استفاده کنید.
حالا که مردم به وب سایت شما و کار هایتان علاقه مند شدند، آنها را به پیگیری (در سایت های دیگر) تشویق کنید. آنها را روشن کنید که می توانند در توییتر، فیس بوک و ... کار های شما را دنبال کنند. از این شبکه های اجتماعی به بهترین نحو استفاده کنید و دوستان زیادی پیدا کنید تا هنگام نیاز به آنها مراجعه کنید.
10- زبان و ارتباطات
بسیار اهمیت دارد چگونه خود را معرفی می کنید. به یاد داشته باشید این یک سایت شخصی است پس شخصی باشید.. لازم نیست که مثل یک شرکت بزرگ تجاری  بی احساس باشید. صمیمی و خصوصی باشید همچنین وضح و دقیق. بی ربط حرف نزنید. هنگامی که تمام مطالب سایت را نوشتید، آن را دوباره خوانی کنید و تا حد امکان آنرا کم کنید.


منبع:arananetwork.com

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر